Gå ikke glipp av:

Killer Queen

Med Patrick Myers i rollen som Freddie Mercury er det bare å glede seg til en kveld spekket med Queens klassiske hits! Denne tribute-forestillingen er det nærmeste du kan komme et live Queen-show.

Med autentiske instrumenter, samme scenografi og lys, ingen kor eller blåsere, bare rett og slett Queen slik det var i gode gamle dager...

Killer Queen har turnert i hele Europa og er utnevnt til Worldwide Tribute Band of the Year.

Steinar og Monika

Steinar Albrigtsen «Fra A til Nå» featuring Monika Nordli
Mange kjenner han som "Mannen som satte countrymusikken på Norgeskartet", etter at han vant Spellemannspris for sitt debutalbum i 1990. Nå, 25 år etter, vil noen gjenkjenne ham med låten "She belongs to the rain", noen vil kjenne ham for samarbeidet med Jørn Hoel og "Get together".

De siste årene har Albrigtsen samarbeidet med sin kone Monika Nordli. De møttes i studio høsten 2007, for innspillingen av duetten «A million stars».

Nordli sin artistkarriere satt fart da hun i 2003 deltok i programmet «Kjempesjansen» med Dan Børge Akerø. Hun sanket svært mange stemmer fra det norske folk, og i 2005 gav hun ut sitt debutalbum. Albumet høstet gode kritikker.

I oktober 2015 slapp Albrigtsen sitt 25-års jubileumsalbum, med påfølgende Norgesturnè i 2016. Låtene er håndplukket fra tidligere backkataloger, med også nyskrevet materiale. Albrigtsen tar deg med tilbake, men han inviterer deg også med videre...

Torgeir og Kjendisene

Etter ønske fra deres trofaste publikum skal bandet i hele 2017 levere et BEST OF SHOW som inneholder alle slagerne fra " Vi tar det som det kommer" som toppet Norsktoppen i 1993 , via "Jippee, Jai, Jai" og "Kyss meg bak" til nyversjonen av "Jeg er fyllesjuk idag" (med Torgeir på rap!) som er den aller nyeste. Dette blir et forrykende show! Her er det allsanghits fra de siste 23 år som står i kø og venter på å bli sluppet løs.

Dag, Lars Petter , Per og Torgeir viste gjennom 100 konserter forrige år at de er trimmet som en Formel -1 bil og klar for 100 nye runder på norske veier. Dette er et show som du ikke vil gå glipp av!

I 2016 fikk bandet spellemansprisen for albumet "En runde til".

TORGEIR OG KJENDISENE ER :
Torgeir Hansen – vokal og gitar
Per Kværner – gitar og vokal
Lars Petter Holstad – bass
Dag Kruse – trommer

Hit Station

Essence of Smokie

Pablo Pesetas

Med et navn som like gjerne kunne vært din favoritt radiokanal, har Hit Station bestemt seg for å gi nettopp deg det du vil høre og spille dine favorittlåter, samt også noen låter du ikke visste at du digget.

Hit Station, med Morten Fredheim i spissen (kjent fra bl.a The Voice, og med den amerikanske Grammy-vinnende artisten Paul Nelson) har gjort hundrevis av liveopptredener med overveldende respons i hele landet med sitt forrykende energiske partyshow siden 2012.

Hit Station vil garantert få stemningen i taket med masse energi, svulstige ballader med høy allsangfaktor og en utømmelig dose spilleglede og i tillegg et imponerende lys, røyk- og lasershow. De spiller de kuleste hits fra 80-tallet og helt frem til det som topper hitlistene akkurat nå. Tenk Aerosmith, Def Leppard, AC/DC, Bryan Adams, Coldplay, A-ha, Seal, Pink, Genesis, Tom Petty, Swedish House Mafia, The Killers, Eminem, Owl City, Van Halen, Bon Jovi, One Republic, Taylor Swift, Katy Perry, Robyn, Maroon 5 og mange flere.
Mer en 40 år etter at Smokie ga ut sitt første album er musikken fortsatt populær. De største hittene, med Chris Norman som frontfigur og vokalist, blir med kjærlighet og respekt fremført av Norges eneste Smokie-tributeband.

Ideen om en Smokie tribute ble skapt av frontfigur og vokalist Terje Lehn. Med sin Chris Norman aktige vokal ønsket han gjøres noe ut av det store potensialet som lå i sangene som publikum aldri ser ut til å gå lei, og resultatet ble tributen «Essence of Smokie».

Essence of Smokie tar deg med på en tidsreise som strekker seg over de 10 første og viktigste årene i Smokies karriere. Det var i denne perioden hits som “Don’t play your rock’n roll to me”, “Changing all the time”, “Wild angels”, “Living next door to Alice”, “Lay back in the arms of someone”, “Oh Carol” og “Few dollars more” ble spilt inn og etter hvert ble til udødelige slagere.

Medlemmene i Essence Of Smokie:
Terje Lehn: Front figur og vokalist
Kent Adriansen: Gitar og kor
Trine Renate Moen: Gitar og kor
David K. Evans: Keyboard, gitar og kor
Bent Jensen: Gitar
Pablo Pesetas er et Svelvik-basert coverband, som har som viktigste mål å få folk til å senke skuldrene og nyte kvelden.

Bandet spiller kjente og dansbare låter av artister som U2, Pharell Williams, Duran Duran, Simple Minds, Big Bang, The September When,
Wild Cherry, ABBA, The Police, A-ha m. fl.

Medlemmene har lang fartstid som musikere i diverse band, og har spilt sammen i over ti år.
Bandmedlemmer:
Lars Petter Bull-Tuhus: Bass, vokal
Fridtjof Askjem: Gitar, vokal
Vidar Borgersen: Trommer, vokal

Vennebyen

Vennebyen er en norsk animasjonsserie for barn i alderen 2-6 år. Historiene er inspirert av barns fasinasjon for utrykningsetatene og handler om de tre rekruttene Apa i politiet, Ted i ambulansetjenesten og  Elfie i brannvesenet.

I januar 2010 var det premiere på TV-serien i de fire nordiske landene. Vennebyen fokuserer på grunnleggende verdier som vennskap, samarbeid og toleranse. I tillegg er læring om de tre nødetatene og deres verdier en viktig del av innholdet.

Kom og se de på hovedscenen og hils på de etter showet!